30 dagar kvar!

Nu har jag bara 30 dagar kvar att jobba har i Usa, kanns skont att man snart har fullbordat detta ar. Och snart borjar barnen skolan sa det kommer inte att vara sa mycket jobb heller under de veckor som ar kvar. Denna sommar har gatt jattefort. Var hemma med barnen de 2 forsta veckorna. Sen akte vi till Tampa florida i 8 dagar, nar vi kom hem darifran sa hade barnen camp i 2 veckor och efter det har jag haft 10 dagar semester. Inte mycket jobb alltsa under denna sommar, var lite radd att det skulle bli jobbigt eftersom jag skulle vara med barnen i stort sett hela dagarna men det har det alltsa inte blivit.

Nasta vecka kommer jag att vara ledig fran onsdag till lordag for att barnen ska aka med sin mormor och moster till West Hamptons for en liten semester, kan inte fatta vilken tur jag har med att fa ledigt hela tiden. Kommer inte gora mer an att slappa slappa och slappa lite mer. Kanske borde passa pa att aka in till city nan av de dagarna och ga och se en till Broadway show.

Semestern var underbar. Agnes kom over och spenderade 10 fruktansvart varma dagar med mig. Vi akte pa en busstur till Washington DC, Philadelphia och Baltimore for att se lite mer av Usa an bara New York. Sen bodde vi inne i city pa ett vandrarhem de sista 4 natterna. Passade da pa att kolla in alla sevardheter och shoppa som tokar. Gick aven och sag broadwayshowen Chicago. Har inte sett filmen innan sa jag hade ingen aning om vad den handlade om men den var jattebra och jag maste saga att det ar nagot alldeles extra med att se en musikal pa Broadway.
Maste bara slanga ut ett jattestort tack till min alskling och raddande angel Nathalie. Det var meningen att jag och agnes skulle sova hemma hos min vardfamilj under de forsta 4 natterna men av nagon anledning sa sa min vardpappa pa mandagen da agnes kom att vi inte kunde sova i huset. Sa vi hade ingenstans att sova och da fixade Nathalie sa att vi kunde sova hemma hos henne. Hon ar en riktig guldstjarna och jag kan verkligen skatta mig lycklig som har henne som van.

Nu har Nathalie fullbordat sitt ar har och lamnat mig for att semestra med sin mamma pa Hawaii i 10 dagar innan hon aker hem till Sverige igen. Kanns lite mysko att inte kunna ringa eller traffa henne, har ju varit med varandra hela detta aret nastan. Som tur ar har jag ju Sussi kvar att umgas med under denna sista manad. Alla andra som jag har varit med har ju, eller ska aka hem nu under denna vecka. Men som sagt, snart ar det min tur att fa komma hem och traffa alla nara och kara som jag saknat sa oerhort mycket under detta ar. Och sen har man ju fatt nytillskott till familjen som man ska fa traffa for forsta gangen vilket ska bli jattekul.

Ber om ursakt att det drojt sa lange sen jag skrev sist men hoppas jag blir battre pa att skriva nu nar barnen borjar skolan igen om en gryg vecka.

Tills nasta gang, ha det!

RSS 2.0