Finally in USA

Nu ar jag antligen i USA, pa Long Island narmare bestamt. Har annu inte kommit pa hur man gor a, a och o an men det kommer val sa smaningom, ni far val ha talamod sa lange. Det har val inte riktigt sjunkit in riktigt att man ar har men man marker hela tiden skillnader mellan sverige och ahr, ett av de storsta skillnaderna ar att maten verkligen serveras i mangder och att de verkligen har affarer for allt. Sag till exempel en staketaffar igar nar vi akte till skolan.
Just nu har jag lunchrast och ska snart tillbaka till lektionerna. Har traffat massor av trevligt folk fran alla varldens horn och kanter t.ex. tyskland, colombia och thailand.
Nej nu vet ni  da att jag har tagit mig fram helskinnad och att jag inte fastnade i tullen eller natt sant.

Tills jag skriver nasta gang far ni ha det!

Välkommen till min nya blogg!

Hejsan alla glada!

Det här trodde ni väl aldrig va? att jag skulle börja blogga? Men så är fallet. Tyckte det verkade som en bra ide nu n'är jag far till Usa, så att nära och kära kan hålla koll på vad jag har för mig dagligen utan att behöva ringa eller maila. Jag ska försöka att skriva dagligen men om jag glömmer eller inte hinner skriva någon dag så hoppas jag att ni kommer att ha överseende med det.

Detta var allt för denna gången och nästa gång jag skriver kommer jag förhoppnongsvis att vara i New York.

Tills dess, ha det! 

RSS 2.0